Hemelse Rechtbanken basistraining (online)

Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

On Demand: Deze training kun je volgen wanneer het jou uitkomt! In deze training zullen we de basis van de hemelse rechtbank uitleggen. Naast uitleg vanuit de bijbel, zullen we ervaringen delen die wij in het bidden in de hemelse rechtbank hebben opgedaan. We gaan spreken over boekrollen en bestemmingen, mandaat, hoe te bidden en bewegen in de hemelse rechtbank en over de voorbereiding van een hemelse rechtszaak. 

Natuurlijk gaan we dit ook praktisch maken door jullie te helpen om zelf de hemelse rechtbank in te gaan om te bidden voor het door jou gekozen issue. Je kunt daarbij denken aan een situatie van onrecht op je werk, een andere persoonlijke situatie van onrecht, aan problemen rondom een gezinslid of je bediening of bedrijf. Heb jij het verlangen om Gods recht te zien komen op aarde, dan is dit een training die je daarvoor sleutels in handen zal geven.

Onder het tabblad ‘lesstof’ vind je meer informatie over de verschillende lessen die we voor jou hebben gemaakt. Bij elke van deze lessen vind je zowel videofilmpjes als lesmateriaal. Nadat je je voor de training hebt ingeschreven blijven de videofilmpjes 4 maanden lang beschikbaar voor jou om te bekijken. Het materiaal kun je downloaden.

Toon meer

Cursus inhoud

Introductie

  • Welkom en intro
    02:17

Lessen